Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Wera Impaktor PZ bitkészlet 9db

Wera
16.039 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 061801
Gyártó cikkszám: 64820275
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Kiszállítás akár 1 munkanapon belül
Személyes átvétel esetén garantált ajándék
16.039 Ft
Menny.:db

Leírás

"Bit készlet Bit-Check, Impaktor, kereszthornyú PZ
Alkalmazási információ:
Extra kemény – puha csavarozási műveletekhez fában az idő előtti törés elkerülése érdekében.
Szívós-kemény – kemény csavarozási műveletekhez fémben és lemezben az idő előtti törés elkerülése érdekében.
Torziós – A torziós technika segítségével a csavarozáskor fellépő nyomatékcsúcsokat a bit torziós zónája kiegyenlíti, elkerülhető az idő előtti kopás és meghosszabbodik a szerszám élettartama.
BiTorsion – A BiTorsion bit torziós zónája kb. 20 %-kal csökkentett keménységű a szárhoz képest. Ez a rész kiegyenlíti a magasabb nyomatékcsúcsokat. Ez jelentősen meghosszabbítja a bitek élettartamát.
Gyémántbevonat – Univerzálisan alkalmazható, hosszú élettartam. Apró gyémántrészecskék szinte belekapaszkodnak a csavarba és gondoskodnak a szerszám fix helyzetéről a csavarfejben.
Impaktor – Különösen nagy ellenállóképességű bit sorozat, Impakt-/ütvecsavarozókkal való használathoz is. Átlagon felüli élettartam az anyagtulajdonságok optimális kialakítása, a speciálisan az extrém követelményekhez igazított geometria, valamint a gyártási eljárás következtében. A Wera Impaktor bit sorozat gyártásakor az adott meghajtó profilnak és ezzel a csavarozási műveletnek megfelelő geometriai kialakítás, keménység, gyártási eljárás és nemesítés optimális kombinációját alkalmazzák.
A hajtáshoz és az alkalmazási művelethez igazított technológia az adott profil optimális élettartamát eredményezi. Az Impaktor rendszer a TriTorsion rendszer segítségével egyedileg reagál az alkalmazott hajtásra. A különböző méretezésű torziós zónák automatikusan reagálnak a kifejtett nyomatékcsúcsokra és ezáltal optimalizálják a csavarozást.
Ezen felül ezek a bitek apró gyémántrészecskéket tartalmazó bevonattal is rendelkeznek, amelyek szinte belekapaszkodnak a csavarba és gondoskodnak a szerszám fix helyzetéről a csavarfejben.
Nemesacél – A nemesacélból készült rozsdamentes biteket ott alkalmazzák, ahol el kell kerülni a nemesacélon képződő idegen rozsdát. Kimondottan nemesacél csavarok csavarozásához nyílászárók gyártásánál, élelmiszeripari berendezéseken és szerelvényeken, homlokzatokon, korlátokon, erkélyeken, kerítéseken stb. A vákuumos jégedzés műhelyhasználatra alkalmas keménységet biztosít.
Kivitel: Impaktor bitekkel, Mini-Check műanyag tartóban. A bitek elrendezése áttekinthető, azok gyorsan és célzottan kivehetőek. A gyémánt bevonat következtében csökkennek a """"Cam-Out erőhatások"""", amelyek a csavarozási művelet során nagy nyomóerőt tesznek szükségessé. A TriTorsion rendszer következtében akár tízszer hosszabb élettartamú a tartóval használt standard vagy torziós bitekhez képest.
Alkalmazás: Különösen alkalmas a kereskedelmi forgalomban kapható Impakt-/ütvecsavarozókkal való használathoz.
A készlet tartalma:
1 bittartó Impaktor (gyártói kód 6428 0020)
9 kereszthornyú bit PZ 2 (7 darab) 3 (2 darab)
"