Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

     
 

Kik vagyunk?

Cégünk, a magyar tulajdonban álló Fétis Kft., Magyarország meghatározó minőségi ipari szerszám és szerszámgép forgalmazója 1991 óta.  Fő tevékenységünk az értékesítés és azt támogató magas szintű termékmenedzseri és szerviz háttérszolgáltatások.

Az ipar beszállítójaként döntő részben saját importból származó professzionális felhasználásra alkalmas, minőségi kéziszerszámokat, kisgépeket, forgácsoló- és csiszolószerszámokat, munkavédelmi eszközöket forgalmazunk. Szerviz és kisgépkölcsönző szolgáltatásunkkal, szerszám- és eszköz kiadó automatáinkkal költségkímélő és hatékonyságjavító megoldásokat kínálunk.

Értékesítésben dolgozó Munkatársaink megoldás-orientált szakmai és értékesítői képzéseken vesznek részt Vevőink hatékonyságának, eredményességének támogatása érdekében. Termékmenedzsereink egy-egy professzionális szerszámcsalád szakmai oktatásáért és teljes körű piaci eredményességéért felelősek.  Az egyénre szabott, személyes ügyfélkezelés, munkánk minőségének folyamatos ellenőrzése, munkatársaink folyamatos képzése eredményességünk egyik alappillére.

 

FÉTIS VÍZIÓNK

Ipari minőségű kisgép-és szerszám kínálatunkkal, szerviz hátterünkkel és automatizált rendszereinkkel növeljük vevőink hatékony munkavégzését, termelésük biztonságos ellátását.

Minden nap azért dolgozunk, hogy vevőink szerszám és szolgáltatás igényét pontosan megismerve, szenvedéllyel és mindig megújuló szakértelemmel keressük és kínáljuk a személyre szabott legjobb megoldást.

„Szakértelemmel a mindennapokban” - ez a mi Fétisünk.

 

Szeretnél csatlakozni csapatunkhoz?

https://fetis.karrierportal.hu/allasok

 

FÉTIS ÉRTÉKEINK

 

FÉTIS ÉRTÉKEINK meghatározásánál iránymutató munkatársi és vezetői hozzáállásokat, cselekvéseket, viselkedési normákat foglaltuk össze.

Küldetésünket, Jövőképünket, stratégiai céljainkat ezen értékek mentén akarjuk megvalósítani és így működni a mindennapokban.

FÉTIS Csapatunk értékei

 

1. Hitelesség

Munkánkat örömmel, megbízhatóan, becsülettel végezzük. Vállalásainkat teljesítjük.

 

2. Felelősségvállalás

Felelős hozzáállással hozzuk meg döntéseinket és vállalunk kötelezettséget mindazért, amit teszünk, vagy elmulasztunk

 

3. Szakértelem

Szakmai tudásunk képessé tesz, hogy vevőink problémájára hatékonyság és eredményesség növelő, egyedi megoldást ajánljunk.

 

4. Folyamatos fejlődés, fejlesztés

Célunk gyakorlatban alkalmazható tudás megszerzése és megosztása. Nyitottak vagyunk az új utakra.

Fejlesztés és fejlődés iránti elkötelezettségünk megújulásunk és versenyképességünk alapja.

 

5. Csapatszellem

Közös értékeinkre építve, együttműködésben valósítjuk meg stratégiai céljainkat.  

 

6. Partnerség

Partnereinkkel szorosan együttműködve teremtünk hozzáadott értéket és hosszútávú, egyenrangú partneri kapcsolatot.

 

Társadalmi felelősségvállalásunk

Társadalmi elkötelezettségünk az egészséges életmód, a családi rendezvények és a jövő generáció fejlődését célzó programok támogatása. Kiemelten fontos számunkra a saját szervezésű Gödi Fétis Crossfutás és Búzaszem Hagyományőrző Délután, mellyel célunk: minél több családdal, fiatallal megszerettetni a mozgást, a hagyományőrzés keretében megismertetni népi kultúránkat. http://crossfutas.fetis.hu/

 

Cégünk adatai

Fétis Kft.
Budapest, 1152 Városkapu u.3.
Adószám: 13521145-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-739603 

THE BEST TOOL FOR YOU! 

THE BEST SERVICE FOR YOU!