Fizetés, szállítás

A megrendelés leadása során az Ügyfél az alábbi fuvarozási módok közül választhat:
Személyes átvétel: 
Termékeink a webáruházban történt megrendelése után személyesen is átvehetők:
- Fétis Kft. M3 Szerszámáruház (1152 Budapest, Városkapu u. 3.)
- Fétis Kft. Szerszámáruház Szolnok (5000 Szolnok, Tószegi u.5.)
Ebben az esetben a rendelés feladását követően időpont egyeztetésre van szükség munkatársainkkal, hogy átvételkor biztosan raktáron legyen a megrendelt termékcikk.
A megrendelt termék átvételének lehetséges időpontjáról ügyintézőnk e-mailen értesíti Önt! Személyes átvétel minden esetben ingyenes.
A házhoz fuvarozás egy külön szolgáltatás, amely nem kapcsolódik közvetlenül a termékekhez. A fuvarozást Ön külön szolgáltatásként rendeli meg. A Megrendelés leadása előtt a Fuvarozási módok kiválasztásánál a vásárló kiválasztja és elfogadja a feltüntetett fuvarozási díjat. Ez a rendeléshez kapcsolódó számlán is külön tételként fog megjelenni.  
Szállítási díjak:
- legfeljebb 2m széles vagy hosszú, csomagolással 40kg-nál nem súlyosabb termék esetén, Magyarország területén belül: 1.590,- Ft / csomag;

- 2m-nél szélesebb vagy hosszabb, illetve csomagolással 40kg-nál súlyosabb termék esetén, Magyarország területén belül: egyedileg változó, jellemzően 5.000 –10.800 Ft + áfa /csomag közötti, de olykor ettől eltérő is lehet. Kérjük, ebben az esetben mindenféleképpen egyeztessen a szállítási díjról munkatársainkkal a megadott elérhetőségen!

- Egyszeri 25.000,- Ft bruttó összegű megrendelés felett a fuvarköltséget átvállaljuk, amennyiben a rendelt árucikkek egyben, egy csomagként feladhatóak Magyarország területén belül és nem nehezebbek 40 kg-nál és csomagolással együtt egyik irányban sem (hosszúság vagy szélesség vagy magasság) nagyobbak 2 m-nél

- A kézbesítés csak az utánvét kifizetése (ha van), és az átvételi igazolás (kézi vonalkód-leolvasóban elektronikus úton is) aláírása után történik meg, a címzett azt megelőzően nem ellenőrizheti a csomag tartalmát. A címzett bankkártyával is fizethet, amennyiben a Megbízó a BankCardService szolgáltatást megrendelte.

- A szállító cég tartalmi vizsgálat nélkül, lezárt, sértetlen csomagokat vesz át fuvarozásra és azokat lezártan, tartalmi vizsgálat nélkül szolgáltatja ki a címzettnek.
- A csomag, csomagolás látható sérülése esetén a szállító kiszolgáltatáskor tartalmi vizsgálatra is lehetőséget ad, és annak eredményét a kárrendezés érdekében az átvevővel közösen felvett jegyzőkönyvben rögzíti.
- A kár bekövetkezése esetén a csomag kézbesítésekor, illetve a káresemény megtörténtekor jegyzőkönyvet kell felvenni. 
A megrendelt termék vételárát készpénzben utánvétes fuvarozás esetén a futárnál, vagy a fióktelepeinek bármelyikén személyesen fizetheti ki.

Házhozszállításnál az átvételkor történő fizetést választó vásárlóinknak utánvét kezelési díjat számítunk fel, amely díj a számla kiegyenlítésig a pénzforgalom cégünkhöz történő továbbításával kapcsolatban felmerült pénzkezelési költségeket tartalmazza.

Ennek díja bruttó 500,- Ft.

Készpénzes fizetésen kívül a termék vételára kifizethető bankkártyás fizetéssel (a honlapon, GLS futárnál, áruházainkban), vagy a 10300002-20238458-00003285 számú bankszámlára való banki átutalással is.
A Szolgáltató a megrendelt termékekről banki átutalás választása esetén díjbekérőt állít ki, amit másolatban megküld az Ügyfélnek. Az átutalás során az Ügyfél köteles az így megküldött díjbekérő sorszámát a közlemény rovatban megfelelően feltüntetni.
Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Weboldal felületére, különös tekintettel a
- nyilvánvalóan téves;
- a termék közismert, általánosan elfogadott, becsült árától jelentősen eltérő;
- rendszerhiba miatt hibásan megjelenő;
- "0" Ft-os vagy "1" Ft-os;
árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja az Ügyfél tájékoztatása során a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.